20 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Desenli Bluz Modelleri

İster pantolon üstüne, ister etek üstüne giyin. Mevzu hemen giyin anında çık işini hallet ve eve geri dön. Günlük giyim budur işte. Hızlı ve faydalı. Sokak modasıda bu temeller üzerine kurulu aslında.
Bluz modelleri bu yüzden her kıyafet ile uyumlu olmalı. Çok fazla detay barındırmadan, pastel tonların, beyazın ve siyahın muhteşem uyumunu üzerinde barındırmalı.


Fatura yatırmaya giderken illa prenses gibi görünmek zorunda değiliz değil mi? Çirkin olmak bir tercihtir. Çirkinlik özgürlüktür. Ne güzel demiş ''ben''. Neyse; o yüzden 2014 bluz modelleri ile ilgili bahsedeceklerim genel olarak bunların üzerine kurulu. Koton'un 2014 bluz modellerini incelemekle başlayabilirsiniz. Beyaz, krem rengi bluz modelleri oldukça fazla. Fiyat olarak ise 15 lira ile 50 lira arasında fiyatlara satılmakta. Düğmeli bluz modelleri, desenli bluz modelleri, salaş bluzlar, dar bluzlar bir çok çeşit sizleri bekliyor. Uzun bluzlara pek bulaşmayın dinazor işi onlar. Pek bi modası falan kalmadı. Neyse sizleri mağazalara alalım 2014 bluz modelleri ile ilgili daha ne yazayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder