7 Kasım 2013 Perşembe

2014 Bluz Modelleri

2014 bluz modelleri, 2014 gömlek modelleri,2014 tunik modelleri2014 bluzlar, geçen seneye göre çok daha muhteşem, dar kesim, bol kesim, şalaş tarzda , kollu kolsuz binlerce farklı model, vitrinlerde yerlerini almaya başladı. Özellikle düğmeli bluz modelleri ve v yaka bluzlar bu sene oldukça moda olacak, Zaten yüksek bel kotlar ile birlikte 80 ler modasını bu sene iyice yaşayacağız. 


Geçen senin en trend hareketi hiç kuşkusuz, çizgili bluzlar idi. Bu sene aynı şekilde bu trendin devam edeceğini, markaların düzenlemiş olduğu, defilelerden görüyoruz. Birde desenli bluz modellerini ve kısa bluzları sevenler için, böyle simetrik desenler, kareli bluzlar iyi olmaz mı? eminim sizde çok seveceksiniz. Bunların dışında zaten, evde ve işte bir pantolon üzerine ve sade bir etek üzerine giymek için, tek renk bluz modelleri, lastikli bluz modelleri her zamanki gibi sizleri bekliyor. Bu senenin bluzlarından sectiğim bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum. Yakında marka marka tüm modelleri sizler ile paylaşacağım hoşçakalın.

Aşağıda Collezione markasının 2014 bluz modelleri, 2014 gömlek modelleri ve tunik modellerinin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.






















































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder